Zdrava i zadovoljna osoba – duša i telo u ravnoteži

1383718_10152021693395579_1650329823_nJoš jedan tekst koji ide u paraterapiju – ali u čitavoj ovoj priči sam ja jedini PARA – ostali su svi pravi umetnici u pristupu ljudskom telu i duhu.

 

Naime, u nedelju 6. oktobra 2013.  u Centru za psihofizički balans Ultra well  održao se Dan otvorenih vrata.  Naša draga Tanja, zajedno sa  Mirom i Saškom, otvorila nam je vrata svog centra i uvela nas u svet onoga što danas zovemo alternativnom medicinom i terapijom, a nekada su to bili jedini pravi sistemi koji su  duh i telo dovodili u ravnotežu i time dovodili  i do isceljenja.  Kako je izgledalo tog dana? Pogledajte tekst i fotografije i sve će vam biti jasno – DAN OTVORENIH VRATA ili prezentacija viđena okom i perom naše Saške.

Taj dan smo imali prilike da se upoznamo sa raznim tehnikama i pravcima u alternativi  i isprobamo ih. Cilj Ultra well-a jeste da permanentnom edukacijom Novosađanki i Novosađana objasni da je prevetniva mnogo bolji put ka sveukupnom zdravlju – da svako od nas treba da neguje sebe i otkrije šta je to što mu prija i što mu omogućuje da uspostavi balans između duha i tela i da na taj način održava lepim sebe u celini. Kako kažu: Cilj akcije je približiti wellness svima i pokazati kako nije luksuz već potreba modernog društva.  Na vama je da odaberete: masaža, joga, rekonekcija, akupunktura, meditacija, vođena meditacija, floriterapija i još mnogo divnih stvari o kojima možete više na njihovom sajtu da saznate.

E, sad otkud ja tamo?  Ponosno objavljujem da učim za floriterapeuta i moja mentorka Marija Radojković me je pozvala da budem sa njom na prezentaciji iste. Ultra well je naš domaćin i za obuku, a radimo po programu Udruženja praktičara cvetnih esencija L.A.T.I.C.E, Belgrade, Serbia.

O floriterapiji ću još pisati, ali bih ovaj put napomenula da je floriterapija  blag, prirodan i holistički način lečenja koji bih svakom preporučila. Više informacija u vezi sa ovim vidom isceljenja možete naći i na sajtu L.A.T.I.C.A – http://www.floriterapija.com/, ali možete pitati i ovde ili na FB stranici udruženja https://www.facebook.com/pages/LATICE-floriterapija/171901589492946.

 

Ono što bih želela da vam takođe najavim jeste razgovor sa Tatjanom Šešum – koja će vam na najbolji način predstaviti i udruženje i floriterapiju i sve blagodeti iste, te ovaj tekst donekle jeste i najava razgovora.

 

I, da ovo nije plaćena reklama mada može da zaliči. Ovim putem sam samo želela da zahvalim Ultra wellu na divnom popodnevu i svemu što inače čine za nas, i da najavim floriterapiju kao jednu od bitnijih priča na blogu – o tom potom. :) To su moja lična interesovanja i ljubavi. :)

 

575666_722951437721289_617881831_n

 

 

Bloger, predavač, floriterapeut

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.