Srećna vam Nova godina blogerski drugari!

Home Ritam dana Slatka moja - ili neke stvari iz plavušinog ugla Srećna vam Nova godina blogerski drugari!
Srećna vam Nova godina blogerski drugari!
poklon2Ove godine sam rešila da svoje podvlačenje crte i novogodišnje želje zadržim za sebe. To jest da ih ispišem ručno u svoju sveščicu i da pratim njihov ritam. 
Ova je godina bila dobra. U mikrokosmosu. Neko je, na njenom početku nagovestio da će ova godina da skine maske i otvori mnoga pitanja. I bila je takva. Ko je hteo da vidi i da čuje video je i čuo. Sada sledi sledeća godina u kojoj ćemo sabirati odgovore i svoditi ono što smo započinjali u 2015. Svoditi na meru stvari. 
Ja sam u 2015. godini imala prilike da upoznam nekoliko dragih blog drugara. Danijela Gikić, Negoslava Stanojević, Snežana Medan, Vera Uzelac, Ćazim Salihi... Očekujem još poznanstava uživo. Nekako nam je prošle godine izmicao Majdanpek i Dejan Zlatić, ali to nam je  (S. i meni) velika želja da odemo i upoznamo se i uživo. I Perlez nam je izmakao ove godine, ali sledeće godine ima da vidim tu lepu baštu drage Olje Ka. Poseban naklon mojoj dragoj Ognjeni Lazić.
Na mom spisku je i Luna Marković i Olja Ristić i Aleksandra NM i Marijela Miletić, Rada Čeh, Sandra Đurić Milinov, Snežana Maričić, Katarina Dumić, Milica Đokić, Kata Bucik, Sue St, Kreativni Mali Krčimir, Mala Prge, Jelena Simonović Dilber, Radica Milovanović, Vera Mlađan... Imamo jedan krak ka Crnoj Gori :) - Tatjana Kuljača... U Kragujevcu znam da uvek mogu računati na Blaženku Maksimović Vesić. U Velikom Gradištu srešćemo Mariju Bogičević. Ako krenemo u drugi komšiluk, eto nas u Samoboru kod drage Mirne Bašić, moja draga Farah Krvavac McCulley, Rahela Vukušić Druško ...U Šidu naša Jelena Kovinčić.  I sasvim dobro znam da sam nekoga zaboravila. I znam da je ovo tek mala mapa mojih blogerskih drugara. Zaboravljam imena, pamtim lica i priče. Isto tako svako od njih ima otvorena vrata u Novom Sadu. Kad u kući imate dva blogera, s tim da od mog dragog tek očekujem da se vrati na mesto gde i treba da bude neko ko kao on zna o automobilima, automobilizmu, formuli i ostalim muškim stvarima. I da ponekad napiše i neku lepu ljubavnu... 
Sva ova imena i još mnogo onih koje sam sasvim slučajno sa spiska izostavila jesu moje bogatstvo stečeno kroz pisanu reč. Ima još mnogo sjajnih blogova i blogera koje tek treba pažljivo da izučim i da postanu deo mog stalnog sveta. 
Dragi drugari blogeri, hvala vam na toplim rečima kojima ste grejali moju dušu u 2015. godini. Hvala na svakom slovu, na svakoj pouci, savetu, receptu, preporuci za knjigu ili film, na linku ka dobroj pesmi, na onim pričama koje ja najviše volim - a to su životne priče, tople, nežne, iskrene. Na onim snažnim porodičnim sagama, na skicama iz života, zapisima iz prolaza, kratkim formama... Na svemu vam hvala. 
Svima vama, drugari, želim dobrih priča, dobre inspiracije, vremena za pisanje, da i dalje budete ljudi velikog i dobrog srca. Želim vam da blogeri i dalje budu nosioci dobre energije i da budu jedno dobro i plemenito pleme ljudi. 
Želim vam zdravlja dragi drugari, želim da imamo malo više vremena i novaca za viđanje. Ostvarujte svoje snove, pišite, čitajte, uživajte ali uživajte i u realnom životu. Neka vam virtuelni život bude samo nadogradnja za realan svet. Uživajte u suncu, u svakom jutru kad se probudite i večeri kad se ušuškate u krevet. Uživajte u svakom obroku. U dragim ljudima, porodici, komšijama, kolegama na poslu, slučajnim prolaznicima, onima sa kojima se svaki dan vozite na posao. Neka vam osmeh krasi lice, neka vam u srcu bude dobrota. Dragi moji blogeri, srećni vam praznici!
Dragi moji drugari, koje sam slučajno izostavila sa spiska, molim vas da mi oprostite i da mi šapnete da vas upišem u ovu veliku čestitku!
Ipak nam najviše, dragi moji želim da budemo zdravi i srećni. Sve ostalo ide u paketu sa tim.
Hvala vam što ste deo mog sveta! 
Srećna vam NOVA GODINA!budi najbolji
fb-share-icon0

Leave a Reply

Your email address will not be published.