BLOG IZAZOV – NAPRAVIMO VODIČ ZA IDEALNO LOKALNO LETOVANJE

Home Ritam dana Slatka moja - ili neke stvari iz plavušinog ugla BLOG IZAZOV – NAPRAVIMO VODIČ ZA IDEALNO LOKALNO LETOVANJE
BLOG IZAZOV – NAPRAVIMO VODIČ ZA IDEALNO LOKALNO LETOVANJE

Dragi drugari blogeri – izazov – stiže nam leto i možda nemamo mnogo novaca za velika letovanja, ali svako od nas zna barem nekoliko destinacija na kojima se može videti nešto lepo, kupati se nekoliko dana, gde su domaćini ljubazni, a smeštaj pristojan i ne mnogo skup. 

Takođe, izazov je da ne preporučujete inostranstvo – nego jednu ili više lokacija koje su u zemlji u kojoj živite. :) 

Još jedan uslov jeste da ne ubacujete reklamu za određeni objekat, restoran bez dogovora. Jedino ako vi lično hoćete da ponudite smeštaj kod vas (imate sobu za izdavanje).

Opišite šta je to toliko lepo na vašoj omiljenoj destinaciji,  stavite neliko fotografija… 

Nakon mesec dana ću sabrati utiske iz svih vaših tekstova (i svog) i napravićemo neku zajedničku mapu – kako se provesti ovog leta, a ne potrošiti mnogo novaca. 

žena skače od sreće

 

srećna žena

Prisetite se mesta koja su obeležila jedan deo vašeg života. Prisetite se svih lepih i priča u vezi sa tim istim mestima i napišite priču.:)

Izazov traje do 20. maja.

Nagrada?

Uživanje u pisanju. Možda baš na ovaj način osmislite svoje idealno leto! Druženje, a možda i neki lepi blogerski susreti dok krstarimo regionom :)

Mislim da je to lepa nagrada! 

Kako da učestvujete?

Napišite na svom blogu priču ili preporuku za jednu ili više destinacija i potom link do teksta ostavite ispod ovog teksta na mom blogu. Nakon mesec dana ja ću napraviti analizu, linkovati u taj tekst vaše tekstove, i dobićemo vodič za leto 2016. :) 

Unapred se radujem! 

 

put1

 

fb-share-icon0

Leave a Reply

Your email address will not be published.