DA LI BIH OVO REKLA I DA ME IZABERU ZA… ILI, ZAPLEŠIMO U BLOGERSKOM RITMU

Home Intimni imaginarijum Coolumna kod Majske DA LI BIH OVO REKLA I DA ME IZABERU ZA… ILI, ZAPLEŠIMO U BLOGERSKOM RITMU
DA LI BIH OVO REKLA I DA ME IZABERU ZA… ILI, ZAPLEŠIMO U BLOGERSKOM RITMU

Prišunjalo se ovo proleće i vreme kad maturanti napištaju polako svoje školske klupe i ja nekako upadoh u ovu igricu kao izgubljena. Mislila sam da me niko neće ni nominovati jer se ne vidi na prvi pogled da imam ikakve veze s vordpresom. No, onda je stigla prva nominacija od moje drage Novosađanke Vesne (trenutno je možete naći pod imenom Fabrička Greška Generacije), a njene tekstove možete da pratite na Veštica bez metle . Potom me je nominovala čarobna Mirna  uz čije postove nam svima stiže lova do krova  a potom ili bih mogla reći da me jednom davno nominovala za sva vremena – otkrivši moj blog tada na vordpresu – moja draga negujuća Negoslava koju čitamo na nekoliko mesta – ali nominacija je bila na Negoslava, pa zato ovaj njen blog i spominjem. Pretpostavljam da me niko više nije nominovao – a ako jeste, ja ću ga dodati u ovaj post. 

Hvala ovim – trima divnim damama, blogerkama, ali prvenstveno sjajnim ženama!

20

 

 

Ovaj put igra ima tri zlatna pravila:

 1. Zahvaliti se blogeru koji vas je nominovao – ovo sam uradila!
 2. Napisati sedam manje poznatih činjenica o sebi – ovo je na redu!
 3. Nominovati do 15 blogera… – i ovo će biti šlag na ovoj torti!

 

Sedam činjenica o meni koje možda niste znali:

 1. Volim ravnicu i uvek se rasplačem kad pređemo Dunav ili Savu i kad mi pred očima pukne sve do onog šava kojim su spojeni nebo i zemlja (da malo parafraziram Đ. B.)
 2.  Volim svoj život i sve što se dešava jer ovo je ono što mi je dato i prosto je šteta da to vreme potrošim na besmislene priče, događaje, ljude, samosažaljenje, kajanje… 
 3. Volim da pišem i volim da kroz reči, razgovor – budem na polzu ljudima. Jedna meni mnogo draga blogerka reče, a ja to prihvatih kao možda najlepši opis svog pisanja – da moje pisanje liči na neku vrstu nadahnutih beseda. Sada i ja u svoje biografije stavljam ovaj opis – i možda neskromno, sebe tako i doživljavam… ponekad :)
 4. Mnogo volim što sam Simovljević… po rođenju..  Volim što smo sestra i ja (neometane od strane roditelja) uspele da se samovaspitamo – da budemo svoje i da nas tuđa mišljenja ne dotiču. Bilo bi mnogo teže da  ovakvu prirodu nosimo same, da ne podržavamo jedna drugu  u tome da nam pogled na svet ostane razbarušen i širok kao osmeh razigranog deteta.
 5. Počela sam da izučavam kvantnu fiziku :) ozbiljno :)
 6. Volim svoju još nenapisanu knjigu, fotografiju, floriterapiju, svoja dva bloga (drugi je Cveta – zdrav magazin , Plezir,  Cake dobrog kuvanja, Kuću dobrih vesti, neke FB stranice koje uređujem, volim taj virtuelni svet, ljude koje sam prepoznala, upoznala baš zahvaljujući internetu…
 7. Volim što sam naučila da su svi ljudi koji su iz bilo kog razloga deo mog života doprineli tome da budem bolja. Trebalo mi je godina i godina da shvatim da su svi tu s nekom svrhom i za većinu bih vam mogla i navesti koju su me lekciju načuli ili šta tek učim od njih… Za mene se ništa na ovom svetu ne podrazumeva – i ništa se ne zaslužuje, i niko nije dužan da nešto radi jer ga je neko zadužio. Od Mileta Ninkova sam prvi put čula da ni od koga ništa ne očekujem i da je onda sve što dobijem istinska radost. 
 8. (7a) I najvažnije stvari koje ne znate o meni – jesu upravo one koje verovatno nikad i neće biti deo javne priče. Moto – da sve što se desi u Vegasu tamo treba i da ostane jeste jedna od najbitnijih lekcija koju smo dobili u našoj podružnici porodice Simovljević.

Znam da brojim :) ali osma činjenica je najvažnija :) A sada nominacije. Gledala sam one blogove na kojima nisam videla nominacije kao i neke koji su za mene noviteti. Eto… volim vas blog-drugari – sve!

 1. https://zoricazoricblog.wordpress.com/
 2. https://zelenavrata.wordpress.com/
 3. https://bezimenasakomentarom.wordpress.com/
 4. https://indigoalex.com
 5. https://sarkazamsarkazam9.wordpress.com
 6. https://andjelijasimic.wordpress.com/
fb-share-icon0

Leave a Reply

Your email address will not be published.