Dani pedeset drugi i treći – u iščekivanju prvog roda

Home Intimni imaginarijum Coolumna kod Majske Dani pedeset drugi i treći – u iščekivanju prvog roda

52-53. dan

paradajzMi smo danas posadili paradajz. U našoj maloj bašti od dve žardinjere. I jednu feferonku papričicu. I čekamo da procveta. I rodi.

Znate da vas gnjavim svojim vrtom i biljem u njemu. Danas sam na pijaci shvatila da naša bašta neće doći sama od sebe da je treba zakotrljati da bi se jednog dana uvećala. Za sada brojimo tri struka rajske biljke i jedan struk paprike.

Nisam vam rekla da smo pogledali i čuvenih 50 nijansi? Nisam. Znala sam da će ovako biti – tresla se gora rodio se miš. Ja sam čitala knjigu pa sam mogla da naslutim šta bi trebalo da se desi. Moj dragi, koji je strpljivo pristao da odgleda film sa mnom je umirao od dosada jer nije mogao da shvati ni gde je kolac ni gde konopac (jer film čak nije ni sa koca i konopca).

Priča? Mlaaaaaaaaaaaka…

Veza sa knjigom? Ogromna – u stvari samo oni koji su je pročitali mogu da naslute šta bi trebalo da se desi…

Glumci? Simpatični, ali nisu uspeli ni da dođu do izražaja.

Seks i ostali dodaci? Nula bodova, što bi rekli. Erotski film bi trebalo da erotiku uokviri nekom pričom. Ovde imamo neku priču uokvirenu nagoveštajem erotike. Tako da, ako imate pametnija posla nemojte da ga gledate, ako nemate pametnija posla, nađite ga, ali nemojte potrošiti vreme na ovo ostvarenje. Bolje odmah zasadite bašticu – od toga ima mnogo više radosti i koristi.

Nisam htela o ovome ni da vam pišem – tj. danima se spremam da vam preporučim jednu knjigu, ali sam u dilemi da li je to prava preporuka za leto, tj. da li je takvo štivo dobra preporuka… Ali, već ću se ovih dana poduhvatiti i napisati vam, a vi ćete odlučiti da li vam ta tema prija. No, o tom potom… Večeras uživam u zasadu i u tome što su se sve biljke digle i deluju onako baš…

I, drugari, znam da je sada već jun i da vi već uveliko berete plodove iz svojih bašti, ali nemojte mi kvariti užitak time što ćete reći da sam okasnila. Ja bih to onda posmatrala ovako – poranila sam za sledeću sezonu :)

fb-share-icon0

Leave a Reply

Your email address will not be published.