Dobrodošli na paraterapiju…

Nisam psiholog. Nisam ni lekar, niti terapeut. Imam oči, uši, srce i dušu. Mnogo pričam, ali i dobro slušam. I što je još važnije čujem to što slušam. Ona prva tri zanimanja nisam jer nisam završila škole za to. Ali, sve više  sam ubeđena da

576293_4202581055431_827742657_nje mojih, za sada 18 godina rada sa mladima, njihovim roditeljima,  razne obuke i konstantno unapređivanje sebe, otvorenost ka novim saznanjima dosta dobra osnova da mogu da „osetim“ ljude oko sebe. Poslednjih godina preplavljeni smo raznoraznom literaturom iz oblasti popularne psihologije i ta hiperprodukcija dovela je do animoziteta mnogih kako prema toj vrsti literature, tako i prema psihoterapiji kao načinu za razrešavanje problema.

E, sad nije mi namera da se mešam u posao ljudima kojima je ovo posao. Moja namera je da sa vama podelim svoja promišljanja, dileme, saznanja. Da vam prenesem kako ja shvatam sve ono što se podvodi pod tajnu, Univerzum, puteve Gospodnje, učenja naguala, iliti kako sam u svemu tome našla svoj lični put. Možda vam pomogne ili vas podstakne na traganje. Nešto kao paraterapija u pokušaju. Mnogo sam čitala. Otkrivala sebe kroz Rebt. Proučavala i još uvek proučavam filozofske, psihološke, teološke i ine pristupe rešavanju nevidljivih i neopipljivih (ne)doumica duše, i njihovih odraza na telo. Kad boli telo – često viče psiha. Kad viče telo – psiha je povukla ručnu. I tako u krug. Dobrodošli na paraterapiju. 
fb-share-icon0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.