Marina Majska

jaRođena i živi u Novom Sadu. Završila Karlovačku gimnaziju, Filozofski fakultet u Novom Sadu. Predaje srpski jezik, koautor dva udžbenika za učenje srpskog za strance. Predavala je srpski jezik strancima. U tekstovima, na svojim blogovima, kombinuje dugogodišnje pedagoško iskustvo u radu sa decom i odraslima, iskustva stečena na radionicama i seminarima iz psihologije i analize snova,i floriterapije, stvarajući svoj lični holističko-edukativni pravac motivacije i podrške. Njena radna filozofija zasniva se na ideji da nadahne ljude da se bave sobom, da svoj put, harmoniju i duhovnost traže u prirodi. Njeni tekstovi su neka vrsta nadahnutih beseda, priče o dejstvu određenih cvetnih esencija, o tome kako pronaći i sačuvati sebe, šta bi bilo dobro pročitati, pogledati, na kojim smo zabludama odrastali, i kako danas živeti srećno uprkos svemu. Voli da kaže da je čitavo njeno pisanje samo pogled na svet iz ugla jedne istinske plavuše. Njen alter ego je Marina Majska.

fb-share-icon0

Comments (2)

  1. Vesna, poslala sam vam odgovor na mail koji ste naveli u prijavljivanju na ovaj blog. Ako vam odgovor nije stigao, ostavite ovde svoj kontakt mail da vam što pre odgovorim.

  2. Citala sam vase tekstove na temu hraniteljstva. Imam veliki problem, cuvam devojcicu kao hranitelj vec 5 i po godina, kod nas je od starosti 23 dana, ja i suprug smo predali papire jer zelimo da je usvojimo i tu nastaju problemi. Nama bi trebao kontakt Tatjane Djurcic posto sam po tekstovima koje Vi objavljujete shvatila da ona razume tu problematiku. HITNO MI JE POTREBNA NJENA POMOC!!! Molim Vas ako ste u mogucnosti da me povezete sa njom sto pre!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.