JA OVO UMEM DA RADIM – NAUČITE NOVU MANIKIR TEHNIKU, IDITE U KORAK SA SVETOM

Home Intimni imaginarijum Coolumna kod Majske JA OVO UMEM DA RADIM – NAUČITE NOVU MANIKIR TEHNIKU, IDITE U KORAK SA SVETOM
JA OVO UMEM DA RADIM – NAUČITE NOVU MANIKIR TEHNIKU, IDITE U KORAK SA SVETOM

Neki od vas se verovatno sećaju akcije koju smo da pokrenenule nekoliko gradova (počevši od Novog Sada) – a koja je zvala JA OVO UMEM DA RADIM. Rad grupa je malo utihnuo, ali imam utisak da opet dolazi vreme da se pokrenemo i ponosno kažemo da umemo i da svoje umeće i drugima nudimo.

Ovo nije plaćena reklama. Ovo je prvi ovogodišnji tekst kojim počinjem novi serijal predstavljanja vrednih žena koje imaju šta da kažu i pokažu.

 

JA OVO UMEM DA RADIM

Vreme je da se naviknemo se da više niko nije dužan da nam obezbedi posao, ali da su nam otvorena mnoga vrata da ga sami sebi obezbedimo i da budemo svoji na svom. Ulažući u sebe, u svoje usavršavanje, učeći nove tehnike i veštine osamostaljujemo se i obezbeđujemo sebi finansijsku sigurnost i samostalnost.

Kada sam čula da se organizuje obuka za novu manikirsku tehniku koja nekom može obezbediti finansijsku sigurnost, nekom nadograditi već postojeću ponudu, a da to radi neko u koga ja lično imam poverenja i znam da radi vrhunski, reših da o tome napišem tekst.

 

Inspiracija za moju današnju priču je žena koja mi skoro dve godine radi nokte. Kažu da je žena sređena kad ima sređene nokte i kosu – a ja sam imala sreće da i o jednom i o drugom brinu dve divne dame, ali ovaj put pišem o noktima.

Dugo radim nokte i sve dok me Jasna nije uzela pod svoje imala sam problem – te mi otpadne gel, te se počne ljuštiti, ili mi se slomi nokat ili mi se istanji od turpijanja. Iskreno, uvek sam bila na granici da odustanem od odlaska na manikir – jer me je večito popravljanje polako počelo zamarati, a istanjeni nokti boleti.

Sve dok mi Jasna nije predložila „SNS DIPPING NAILS”.

Po čemu je to sada bilo bolje od svega ostalog?

Pa, kao prvo – ja na manikir sada idem ređe, da nekad se to razvuče i do 5 nedelja, pa mi se, kao mušteriji to baš isplati. Kaže Jasna da je iskustvo da sve zavisi od brzine rasta nokta i da je interval između 3 do 5 nedelja.

Nokti mi izgledaju isto i onog dana kad ih uradimo i kad dođem na sledeći tretman.

Nokti su mi čvrsti – pa mogu komotno da budem i dama i domaćica. I, mirno idem na put ne misleći hoće li mi se neka neprijatnost u vezi s noktima desiti.

Boja se ne skida turpijanjem i tanjenjem nokatne ploče već se topi acetonom.

Nema pečenja pod lampama već se suše na vazduhu.

Kad skinem boju nokat je zdrav, prirodne boje, nahranjen (prah sačinjen od prirodnih materijala, vitamina A, E, D, B5 i kalcijuma).

 

Besplatna obuka i početni set

I ovde počinje priča – jer je Jasna odlučila da počne sa obukama i to prva u Novom Sadu i Vojvodini. Ja se oduševih i reših da baš s njom obnovim rubriku JA OVO UMEM DA RADIM.

Hoću da vas pozovem na obuku kod Jasne – pa da jednog dana i o vama pišem da umete i da sjajno radite.

Obuka je besplatna, a prijava je putem Fejsbuka. 

 

Ono što se plaća jeste set boja.

Neko će reći – pa to i nije besplatno, ja nemam da kupim, mora li baš sada?

Uslovi su takvi. Ali, s druge strane, dan nakon obuke vi ste spremni da počnete da radite jer ste obučeni i imate osnovni set boja. Iz ličnog iskustva znam da kad sam završila svoju obuku za cvetne esencije u početku nisam imala osnovni set. Pa sam svaki put morala da kupujem osmišljene kombinacije, plaćam ih dodatno, da nisam komforna sa vremenom kad mogu da zakažem klijentu jer sam zavisila od drugih. Sve dok nisam kupila svoj komplet.

Tako da na taj set koji treba da kupite da biste prošli besplatnu obuku gledajte kao da svoje prvo ulaganje u posao. 

Šta je SNS (Signature Nail System?

Već smo rekli da je prvi  i najkvalitetniji svetski brand u Nail Dipping and Powder sistemu. Metoda koja je poreklom iz Amerike zamenjuje dosadašnju tehniku izrade noktiju gelom ili akrilom, a zbog višestrukih prednosti postaje sve popularnija i kod nas.

Po čemu se razlikuje od ostalih manikir tehnika i zašto da birate baš njega ili da ga uvrstite u svoju paletu ponuda?

Dipping se razlikuje od svih manikir tehnika po samom sastavu, čvrstoći i prirodnom izgledu koji daje noktima. Pri izradi ovog manikira ne koriste se prajmeri koji isušuju nokte ni UV-lampe, a proces izrade je vrlo jednostavan, siguran i bezbolan. Ovom metodom ne oštećujemo prirodan nokat a svi SNS proizvodi sadrže vitamine A, E, D3, B5 i kalcijum koji pomažu da nokti budu čvrsti, prirodni i zdrav.

***

 

Obuka se održava u učionici. Obezbeđeni modeli, predavači stručni, kvalitetni i predusretljivi. Na raspolaganju su vam i nakon obuke za sva pitanja i nedoumice.

 

JOŠ JEDNOM VAM POZIVAM DA SE PRIJAVITE NA BESPLATNU OBUKU, KUPITE SVOJ PRVI SET BOJA I UĐETE U SVET NESLUĆENIH MOGUĆNOSTI KOJE VAM OVA TEHNIKA NUDI. ZA SVA PITANJA I PRIJAVE SE NA:

+381600520025 (Jasna)

 

 

fb-share-icon0

Leave a Reply

Your email address will not be published.