VEČITA DILEMA – IMA LI ZARADE NA INTERNETU

Home Ritam dana Slatka moja - ili neke stvari iz plavušinog ugla VEČITA DILEMA – IMA LI ZARADE NA INTERNETU

Ima li života na Mesecu? Može li se zaraditi na Internetu? 

Za Mesec baš i nisam sigurna, ali za Internet jesam. Pre nekog vremena je Blaženka na svom blogu SKITARNIK pisala upravo o tome da može. Iskreno, nisam baš nešto bila ubeđena u to da se na društvenim mrežama i na blogovima može dobiti i, makar džeparac, ali demantovala sam samu sebe. I izvinila se Blaženki. 

via GIPHY

Jer:

kad god sam razmišljala o zaradi na Interentu i o zaradi od blogova – mislila sam da neko treba da mi plati za tekst. No, to je bio potpuno pogrešan način razmišljanja – pogrešne pretpostavke. 

Nije mi niko platio ni za jedan tekst konretno – ali su tekstovi podstakli neke ljude da me angažuju jer im se dopao stil i tematika. Drugo, na drugom blogu – CVETA – zdrav magazin sam opet predstavljanjem cvetnih esencija i pisanjem o zdravim pogledima na život uspela da zainteresujem ljude za cvetne esencije. 

Treće – ove nedelje mi je stigla SKRILL kartica – a ne bih je dobila da nisam zaradila radeći ankete na internetu – na taj način sam isplatila i karticu, postala ponosni vlasnik (mnogo volim  kartice) i sada novčići lagano kaplju i na nju.

BeeShaper je u moj život ušao poslednji – ali mi je jednako drag izvor zarade. On je u stvari spoj svih prethodno navedenih načina  – blogovanje, deljenje i sakupljanje. Nastao pre dve godine promovisao je 100 kampanja. Impozantna cifra za naše prostore. I dve godine možda nekom deluju kao kratak period – ali ovde je to dokaz da se radi o ozbiljnoj priči iza koje stoji ozbiljno i mudro vođenje – na radost svih nas.

Tako da ovim putem želim da čestitam rođendan Beeshaper ali i da ohrabrim sve one koji razmišljaju o zaradi na netu. Moguće je. Dinar po dinar – i eto spojenog zadovoljstva i koristi. Možda se nećete obogatiti, ali ćete svakako povećati svoj budžet. 

Za kraj – ako još niste upoznati sa njihovim radom pogledajte ovaj simpatični slavljenički video!

fb-share-icon0

Leave a Reply

Your email address will not be published.