VEČITA DILEMA – IMA LI ZARADE NA INTERNETU

Ima li života na Mesecu? Može li se zaraditi na Internetu? 

Za Mesec baš i nisam sigurna, ali za Internet jesam. Pre nekog vremena je Blaženka na svom blogu SKITARNIK pisala upravo o tome da može. Iskreno, nisam baš nešto bila ubeđena u to da se na društvenim mrežama i na blogovima može dobiti i, makar džeparac, ali demantovala sam samu sebe. I izvinila se Blaženki. 

via GIPHY

Jer:

kad god sam razmišljala o zaradi na Interentu i o zaradi od blogova – mislila sam da neko treba da mi plati za tekst. No, to je bio potpuno pogrešan način razmišljanja – pogrešne pretpostavke. 

Nije mi niko platio ni za jedan tekst konretno – ali su tekstovi podstakli neke ljude da me angažuju jer im se dopao stil i tematika. Drugo, na drugom blogu – CVETA – zdrav magazin sam opet predstavljanjem cvetnih esencija i pisanjem o zdravim pogledima na život uspela da zainteresujem ljude za cvetne esencije. 

Treće – ove nedelje mi je stigla SKRILL kartica – a ne bih je dobila da nisam zaradila radeći ankete na internetu – na taj način sam isplatila i karticu, postala ponosni vlasnik (mnogo volim  kartice) i sada novčići lagano kaplju i na nju.

BeeShaper je u moj život ušao poslednji – ali mi je jednako drag izvor zarade. On je u stvari spoj svih prethodno navedenih načina  – blogovanje, deljenje i sakupljanje. Nastao pre dve godine promovisao je 100 kampanja. Impozantna cifra za naše prostore. I dve godine možda nekom deluju kao kratak period – ali ovde je to dokaz da se radi o ozbiljnoj priči iza koje stoji ozbiljno i mudro vođenje – na radost svih nas.

Tako da ovim putem želim da čestitam rođendan Beeshaper ali i da ohrabrim sve one koji razmišljaju o zaradi na netu. Moguće je. Dinar po dinar – i eto spojenog zadovoljstva i koristi. Možda se nećete obogatiti, ali ćete svakako povećati svoj budžet. 

Za kraj – ako još niste upoznati sa njihovim radom pogledajte ovaj simpatični slavljenički video!

fb-share-icon0

Comments (7)

  1. Puno se radujem zbog tebe.
    Nisi to naglasila, ali iza svega stoji veliki rad i puno izdvojenog vremena. Čestitam, od srca. I kliknula sam. I ja sam registrovana i na BeeShaper i na neke druge sajtove, zabavljam se :)

  2. Ima para na sve strane, a posebno na internetu. Samo treba biti jako uporan i jako strpljiv. I imati načina da preživiš u međuvremenu. Meni redovno nešto kapne, a uopšte nisam 100% posvećena tom vidu zarade. Što znači, kada bih se baš prepustila…

  3. Hvala ti na ovom pominjanju :-) i drago mi je da su moji tekstovi bili korisni. Internet zarada jeste moguća, i ja sam podelila samo mali deo toga jer ni sama ne znam mnogo. Nego, htedoh reći, nadam se da sam povukla nogu i da će parice da pljušte. A načina ima, samo treba biti otvoren da ih vidiš!

    1. Jesi, kako kažu, ne moraju da pljušte, neka samo kaplju. Meni bilo posle krivo što sam bila antiprotivna… ali, stvarno sutradan krenulo – pa onda ja lepo otvorila karticu… Tvoji su tekstovi izuzetno korisni jer nam daju drugu vizuru – svi očekuju da će ih neko angažovati da pišu… Neke hoće, neke neće, ali svima su dostupni ovi dodatni načini. Ima tu još nekih caka… pratim te :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.